finns inte tid...

Ja man kan ju inte säga att jag skriver särskilt flitigt här inne..hehe..
Men tiden räcker inte till, de stunder när jag sitter vid datorn är inte långa vill jag lova..
Det är mycket med huset just nu, vill ju att allt ska vara perfekt när det är dags för visning! På måndag kommer en gubbe hit för att börja med golvvärmen i badrummet *äntligen* tog ju bara 4 år..hehe

Ikväll är det dags att träna igen, har hitills gått ner 3kg. Inte mycket men det går ju nedåt iaf. Efter träningen har jag tänkt att gå ner till Medo för att sola, sist när jag och Tessa var där så va det folk i ett av solarierna som rökte och härjade.. Läskigt tyckte vi och stack där ifrån.. Men nu har dom tydligen anlitat Securitas så då kanske man vågar sig dit igen..

Skulle pasa på att fråga om det är någon som har lust att beställa lite mineralsmink tillsammans med mig?

https://www.everydayminerals.com/

Jag brukar beställa härifrån, biligt och bra!
Det är ju väldigt poppis med mineralsmink nu men faktum är att mycket av det som ska vara mineralsmink faktiskt inte är det och det som är "riktigt" är svindyrt..

Det finns ett testkit https://www.everydayminerals.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=26&Itemid=40 man kan köpa om det är första gången, man bör även köpa en borste.. Allt är i puderform, även foundation. Det som är så bra med detta tycker jag är att det så naturligt ut!

Tänkte vi kunde dela på frakt och porto om nån är intr...

Näp nu ska jag ner och rensa ur badrummskommoden för ikväll ska Peter ta ut den så vi kan börja förbereda inför måndagen :-D

RSS 2.0